Suradnjom između Regeneracije i street art umjetnika svjetskog glasa – Slavena (Lunara) Kosanovića i Ive (Smack) Kosanovića, iznjedrena je prva intervencija u Zaboku na ovako visokoj razini. Radi se o oslikavanju 41 m dugačkog zida između Regeneracije i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću koji je na taj način postao medij za prenošenje poruke univerzalnim jezikom street art-a, povezujući na taj način mlade kreativne generacije koje uče te ekološki osviještenu i kreatvnu proizvodnju. Na ovaj način željeli smo pobuditi želju i potaknuti motivaciju mladih, nudeći im rad već etabliranih umjetnika s bogatom karijerom na području street art-a. Kao tvrtka koja svoje poslovanje temelji na načelima društvene odgovornosti, ovo je ujedno i naš doprinos vedrijem početku nove školske godine i motivacijskom impulsu za učenike susjedne nam škole.
Također, Regeneracija ovim projektom daje svoj doprinos lokalnoj zajednici i gradu Zaboku kao podršku razvoju i širenju kvalitetne ulične umjetnosti koja može biti odlično sredstvo za prenošenjem različitih poruka kroz vizualno lijepe radove.
Drago nam je da je uz New York, Los Angeles, Amsterdam, Berlin, Tokyo, Zagreb i mnoge druge gradove, i Zabok postao jednom od Lunarovih stanica na kojoj je ostavio svoj trag – Spectrum.
Proces izrade Spectruma donosimo u nekoliko sljedećih fotografija.
 
 Spectrum